2020-10-11 07:42:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Vitás helyzetek rendezésére kerülhet sor

Napi horoszkóp október 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Most le kell lassulnia, olyan iramban dolgozott eddig, hogy ha nem akarja, hogy a sors kivonja a forgalomból, szánjon időt pihenésre, regenerálódásra. Olvashat megnyugtató, meditációs könyveket, vagy éppen relaxáljon.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Lehetősége van egy meghívásra, egy kellemes eseményre, nem vad szerelmes viszonyra, de egy izgalmas, kényeztetéssel teli kapcsolatra, éljen a lehetőséggel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Előfordulhatnak váratlan események, olyanok amelyek, érzelmileg felkavarhatják önt, például heves szerelembeesés, de más meglepetést is tartogathat még önnek ez a nap.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vitás helyzetek rendezésére kerülhet sor. Vigyázzon, hogy mások erőszakossága ne ragadjon önre, mert a végén nem tudja megvédeni saját igazát. Egy korábbi titkos kapcsolata egyre inkább veszít vonzerejéből, és fárasztónak is tartja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Türelemre és kitartásra van szüksége ahhoz, hogy sikert érjen el. Ha az első ötlete nem jön be, nem kell rögtön feladni, vagy elkeseredni. Ha már van párja, még jobban beleszeret, ha nincs, egy igazi művészlélekkel hozza össze a sors.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha feszültnek és nyugtalannak érzi magát, keresse meg ennek valódi okát. Ne szorongjon olyan dolgok miatt, amelyeket úgysem tud megváltoztatni!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Váratlanul összefut egy régi szerelmével. A találkozás felkavarja és összezavarja. Kívülállók ezt alig vehetik észre, mert mindketten uralkodni tudnak az érzelmeiken.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egyszerűen képtelen lassítani, és ezzel a felpörgetett életstílussal az őrületbe kergeti a környezetében élőket. Végre engedélyezzen magának egy kis kikapcsolódást, ne legyen annyira zárkózott.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hagyja, hogy ma a dolgok maguktól menjenek. Ne próbálja kierőszakolni a saját akaratát. Párkapcsolatára jó hatással van a Vénusz. Vonzereje megsokszorozódik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Rugalmasan kezeli dolgait, nem veszik el az apró részletekben, hanem a lényegre koncentrál. Új ismeretek megszerzésére és kapcsolatteremtésre kiválóan alkalmas a nap.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az alapos, minden részletre kiterjedő tervezés napja a mai. Mivel soha sem bíz semmit a véletlenre, most se tegye.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy kellemetlen alak állandóan ott legyeskedik ön körül, le sem lehetne vakarni. Úgy adja ki az útját, hogy ne sértse meg, hiszen alapjában véve nem rossz ember.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: